Inspiratiedag ‘Dansend de dag door!’

Yes! Er komt een live inspiratie dag!

Voor alle leukerds die met kinderen werken en dans willen toevoegen in hun werk maar geen flauw idee hebben hoe, is op 2 mei de inspiratie dag ‘dansend de dag door!’. Hier deel ik al mijn tips & trics die ik in de afgelopen 10 jaar als dansdocente met succes heb toegepast!

*De eerste vijf personen die kortingscode ‘IKBENERBIJ’ invoeren doen mee voor €99,-

Deze dag is voor jou als je je herkent in het volgende:

Dans: YES!

Dans toepassen in jouw werk met kinderen: UHM HALLO DREMPEL!

Herken jij jezelf in bovenstaande? Werk jij met kinderen, wordt jij zelf mega enthousiast van dans en bewegen maar heb je geen flauw idee hoe je dit toepast in jouw werk?

Na 2 mei wel!

Op 2 mei vindt mijn eerste live inspiratie dag plaats waarbij ik jou leer hoe je dans op een gemakkelijke, laagdrempelige en op een manier die bij jou past, kunt toepassen in jouw werk met kinderen. Na deze cursus:

  • Draai jij je hand niet meer om lekker te dansen en bewegen met kinderen
  • Heb jij een complete muzieklijst met geschikte muziek voor de juiste doelgroepen
  • Ken jij minimaal 5 dansjes die mega makkelijk zijn maar vooral altijd een succes zijn! (Aangeleerd en bedacht door mij. Mijn toppers die ik nog wekelijks inzet)
  • Kan jij dansend een verjaardag vieren i.p.v zittend aan tafel
  • Ken jij een heleboel toffe, originele, dansspelletjes
  • Kan jij op ieder moment van de dag een passende dans/dansoefening doen met jouw groep
  • Ga jij naar huis met een werkboek waarin je alles nog eens rustig kunt nalezen en zodat je voor altijd al het leuks dat je geleerd hebt bij de hand hebt!
  • Ben jij van de drempelvrees af want die drempel heb je lekker de grond in gedanst. BAM!

Waar, wanneer, welke tijd en het allerbelangrijkste: is er eten?

Wanneer: Zaterdag 2 mei

Hoe laat: Van 10:00 tot ± 17:00

Waar: Dansage Studio
Zwarte Woud 216
3524 SL Utrecht (Gratis parkeren voor de deur)

Eten: Tijdens de inspiratie dag zal ik jullie voorzien van een heerlijke lunch, tussendoortjes en onbeperkt thee en koffie. Zo wordt deze dag een dag waar leren en genieten samenkomt en is het ook gewoon een hele fijne dag voor jezelf.

ACTIE!!!! De eerste 5 enthousiastelingen die een kaartje kopen en kortingscode ‘IKBENERBIJ’ invoeren zijn erbij voor €99,- incl. BTW. Daarna gaat de prijs omhoog naar €147,- incl. BTW.

*De eerste vijf personen die kortingscode ‘IKBENERBIJ’ invoeren doen mee voor €99,-

Tof als je erbij bent 2 mei! Voel jij in alles een ‘YES!’ na het lezen van deze informatie? Wacht dan niet te laat met een kaartje kopen. Zonde als je één van de vijf earlybird tickets misloopt! Ik heb er zoveel zin in om mijn kennis over te mogen brengen aan jullie! Dit wordt zó leuk!

Heb je een vraag of twijfel je of deze dag iets voor jou is? Mail mij via jennifer@dedansformule.nl of bel naar 06-53791343. Ik denk met liefde met je mee!

O enne, neem je collega’s mee!

Liefs,

Jennifer