Dansworkshops kinderdagverblijven

Hier vindt u meer informatie betreft dansworkshops op kinderdagverblijven.

De Dansformule bied diverse mogelijkheden qua dansworkshops aan op zowel kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en naschoolse/buitenschoolse opvang. Onze dansworkshops sluiten wij altijd aan op het thema wat op dat moment actief is. Mocht u niet met thema’s werken dan bestaat er de mogelijkheid een thema naar keuze aan de dansworkshop te verbinden. Liever een workshop zonder thema? Dat is uiteraard ook mogelijk.

Tevens zijn wij bekend met verschillende methodieken die gebruikt worden en kunnen wij deze ook toepassen in onze lessen.

Hieronder vind u een kleine greep uit de mogelijkheden. Heeft u zelf een creatief idee? Wij helpen u graag bij het uitwerken hiervan!

Dansworkshops peuters/kleuters

Deze danslessen worden op een speelse manier gegeven. Door middel van verschillende opdrachten en dansjes zijn de kinderen lekker in beweging. De kinderen maken tijdens de les kennis met het lichaam, maar bijvoorbeeld ook kleuren, woorden en tellen komen aan bod. Hierdoor brengt de dansles niet alleen beweging maar draagt het ook bij aan de ontwikkeling van een kind.

Lesduur: 30 of 45 minuten.

Dansworkshops

Maak kennis met een dansstijl en leer een choreografie in de gewenste dansstijl. Denk bijvoorbeeld aan Streetdance/Hiphop, Modern of Jazz.

Lesduur: vanaf 45 minuten.

Dansreeks/ Dansprojecten

Één workshop te weinig? Het is ook mogelijk om meerdere workshops te boeken. Wat dacht u van een dansproject of een reeks van workshops? In meerdere lessen werken we toe naar een mooi eindresultaat. Tijden de projecten is er de mogelijkheid om wat dieper in te gaan op een dansstijl of een thema, maar ook wat dansen voor een kind oplevert.

Lesduur: vanaf 45 minuten.