Dansen op de kinderopvang

Wist je dat wij naast dansen ook een extra kracht hebben? Wij kunnen namelijk thema’s tot leven laten komen! En dat wil je, want op die manier verwerken de kinderen de informatie nóg beter en wordt het thema iets tastbaars.

Zijn de kinderen te stoer voor een thema? Dan bieden we een streetdance les aan.

Wanneer mogen we komen dansen?

Dans je mee?

Peuter/kleuterdans

 

Voor de allerkleinste. Al dansend op avontuur aan de hand van het thema waarop jullie op dit moment werken. Het thema komt tijdens onze danslessen tot leven en dat zorgt er voor dat de kinderen het thema gaan beleven en daardoor beter tot zich nemen. De materialen die daarbij worden ingezet versterken dit nog meer.

Zingen, dansen, leren, spelletjes en vooral; plezier!

De lessen zijn te boeken voor 30 of 45 minuten en zijn afneembaar vanaf één uur (min. 2 groepen á 30 minuten).

Tip: Boek een lessenreeks van meerdere lessen en zie hoe de kinderen iedere week groeien, het thema beter beheersen en langzaam uit hun verlegen schulp kruipen. Zó mooi om te zien.

Vanaf €100,- 

Workshops

Iets tofs organiseren voor de kinderen vanaf 5 jaar? Samen in beweging zijn en plezier maken? Ja hoi! Dat doen wij dus het allerliefst! Workshop streetdance, moderne dans of misschien een les koppelen aan een thema? Misschien zoeken jullie nog naar vermaak op jullie sinterklaas- of zomerfeest; Kan allemaal. 

Te boeken vanaf een uur (dit mogen dus ook twee groepen zijn die beide 30 minuten dansen).

Vanaf €100,- 

Enthousiastelingen

De peuters hebben genoten van de workshop. Door de materialen die gebruikt werden en het enthousiasme waarop Jennifer de kinderen meeneemt in het verhaal waren ze van begin tot eind geboeid. Fantastisch!

Ingrid Weerda

Peuterleidster , Peuterspeelzaal Small Society de Bilt

De kinderen die bij Mini Stek met de danslessen van Jennifer mee doen vinden dat heel erg leuk. Zodra bekend is dat Jennifer weer komt wordt er heel enthousiast gereageerd. Ze heeft een hele vriendelijke en open uitstraling en begroet alle kinderen heel hartelijk.

Tijdens de les is er een goede balans tussen grenzen aangeven en je eigen grenzen verleggen. Ook is er een mooie balans tussen rust en druk bewegen en ook de muziek is daarop aangepast. Er is ook ruimte om op je eigen manier mee te doen met de dansles. Sommige kinderen willen liever alleen kijken terwijl anderen heel fanatiek mee doen. Alles is goed. Het enthousiasme waarmee Jennifer de lessen geeft is aanstekelijk en kinderen beleven veel plezier met elkaar. Het is een mooie verrijking van ons aanbod op de dagverblijven.

Kirsten Hellema

Leidinggevende, Mini Stek

Een aanvraag doen of in contact komen?

Zin gekregen om te dansen? Of heb je misschien een idee dat je hierboven niet hebt zien staan?

Neem via onderstaand contactformulier contact met op ons. Laten we dansen! Leuk!