fbpx

Het rekenspel ‘De Dansformule’

Hét leukste rekenspel van Nederland, reken daar maar op!

Rekenen is nog nooit zo leuk geweest!

 

Joepie! Met dit spel kan er dansend gerekend worden, hoe leuk is dat?!

Met de stopdans als basis en vrolijke muziek kan dit spel niet anders dan een groot succes zijn op school, het kinderdagverblijf of gewoon lekker in de woonkamer. Dit is opgeteld de leukste manier om aan de slag te gaan met rekenen.

Helemaal aan te passen en uit te breiden naar niveau, leeftijd én hoeveelheid spelers. Dit spel kan met maximaal 15 enkele spelers gespeeld worden, maar kan in tweetallen zelfs door 30 spelers gespeeld worden. Wat een feest!

Oefenen met optellen, aftrekken, vermenigvuldigen of delen; met dit spel kan het allemaal.

Dit is het vrolijkste rekenspel van Nederland, reken daar maar op!

Vanaf 5 jaar.

Zowel te spelen met het gezin als in de klas!

Weet je wat nou zo tof is? Dit is spel is thuis te spelen met het gezin, maar ook op het kinderdagverblijf of in de klas.

Het basisspel bevat genoeg kaarten om met 5 enkele spelers te spelen, maar wil je het met een grote groep kinderen spelen dan kan dit ook! Met set 2 speel je het spel namelijk met maximaal 10 enkele spelers en met set drie speel je met maximaal 15 enkele spelers.

Tip: Wanneer de kinderen in tweetallen spelen wordt dit aantal zelfs verdubbeld en kan je dit spel met maximaal 30 kinderen spelen. Met de hele klas of groep aan de rekendans; jahaaa!

Twijfel je hoeveel kaarten je nodig hebt? Set 1 en 2 zijn uit te breiden! Bestel je later gewoon een extra set kaarten. Handig!

Uitbreiden spel

Twijfel je met hoeveel spelers je het spel wilt spelen of ben je na het spel erachter gekomen dat je het spel met de hele familie, inclusief neefjes nichtjes, opa’s en oma’s wil spelen? Goed nieuws!! Het basis spel en set 2 zijn beide uit te breiden met kaarten. 

Het basis spel kan uitgebreid worden met 10 extra spelers met 2x 1 extra set van 80 kaarten.

Set 2 kan worden uitgebreid met 5 extra spelers met 1 extra set van 80 kaarten.

Voor €12,50 per extra set kan je het spel uitbreiden via onderstaande knop! 

* Let op! Dit is enkel een set kaarten, dit bevat geen uitleg van het spel en het doosje dat bij het spel hoort.

 

  Vragen of in grote oplage bestellen?

  Heb je vragen over het spel of interesse het spel in grote oplage te bestellen voor bijvoorbeeld meerdere groepen op school/ het kinderdagverblijf? Vul dan onderstaan contactformulier in, dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug met de kloppende formule. 

   Levertijd + verzenden

   Retouren

   Privacy verklaring