fbpx

Het rekenspel De Dansformule

Hét leukste rekenspel van Nederland, reken daar maar op!

Rekenen is nog nooit zo leuk geweest!

 

Joepie! Met dit spel kan er dansend gerekend worden, hoe leuk is dat?!

Met de stopdans als basis en vrolijke muziek kan dit spel niet anders dan een groot succes zijn op school, het kinderdagverblijf of gewoon lekker in de woonkamer. Dit is opgeteld de leukste manier om aan de slag te gaan met rekenen.

Verspreid de getallen/tekens over de grond, scan de QR-code om bij een te gekke muzieklijst uit te komen en dans! Stopt de muziek? Rekenen maar! Oefen jij een tafel, zoek je de som bij de uitkomst of misschien wel andersom?

Helemaal aan te passen en uit te breiden naar niveau, leeftijd én hoeveelheid spelers. 

Oefenen met optellen, aftrekken, vermenigvuldigen of delen; met dit spel kan het allemaal.

Dit is het vrolijkste rekenspel van Nederland, reken daar maar op!

Vanaf 5 jaar.

Zowel te spelen met het gezin als in de klas!

Weet je wat nou zo tof is? Dit is spel is thuis te spelen met het gezin, maar ook op het kinderdagverblijf of in de klas.

Het basisspel bevat genoeg kaarten om met 5 enkele spelers te spelen, maar wil je het met een grote groep kinderen spelen dan kan dit ook! Met set 2 speel je het spel namelijk met maximaal 10 enkele spelers en met set drie speel je met maximaal 15 enkele spelers.

Tip: Wanneer de kinderen in tweetallen spelen wordt dit aantal zelfs verdubbeld en kan je dit spel met maximaal 30 kinderen spelen. Met de hele klas of groep aan de rekendans; jahaaa!

Twijfel je hoeveel kaarten je nodig hebt? Set 1 en 2 zijn uit te breiden! Bestel je later gewoon een extra set kaarten. Handig!

Door een geweldig enthousiaste stagiaire, hebben wij op school kennis kunnen maken met dit geweldige spel. Echt iedereen betrokken. Het werd een sport om zoveel mogelijk en zolang mogelijke sommen te maken. Echt super!

Carola Bemiemans

Leerkracht groep 6, Basisschool Achterberg, Dongen

De energie, de fun, het dansen en dat in combinatie met leren rekenen – ik dacht: dit is helemaal perfect voor mijn druktemaker! En dat blijkt want James wil het spel elke dag spelen en als hij ergens naartoe gaat, moet het mee. Als dit spel er was geweest in mijn tijd, was ik nu vast beter geweest in rekenen. Echt een aanrader!

Irene Verwater

Vorige week binnen gekregen en gelukkig net voor de lockdown nog even uit kunnen proberen. Wat een feest. De kinderen en de juffen zijn erg enthousiast. Deze gaat regelmatig terugkomen in onze planning en ook bij de hogere groepen ga ik het promoten! Leuk bedacht!

Anne Pladet

Onderbouw docent, Nieuwkomersschool de Globe in Vlaardingen

Geweldig, uniek om leerlingen al spelenderwijs met rekenen bezig te laten zijn. Het is vaak al niet het favoriete schoolvak van kinderen maar op deze manier is zelfs rekenen een feest. Ik als kind had dit erg nodig gehad, dus hoe mooi dat ik nu mag doorgeven wat ik zelf gemist heb vroeger. Een waar onverwachts RekenGeschenk op de DansVloer van het leven, omdat dansen inderdaad zoveel meer is. Dikke aanrader dus.

Ennio Drost

Dance Enn'joy

Uitbreiden spel

Twijfel je met hoeveel spelers je het spel wilt spelen of ben je na het spel erachter gekomen dat je het spel met de hele familie, inclusief neefjes nichtjes, opa’s en oma’s wil spelen? Goed nieuws!! Het basis spel en set 2 zijn beide uit te breiden met kaarten. 

Het basis spel kan uitgebreid worden met 10 extra spelers met 2x 1 extra set van 80 kaarten.

Set 2 kan worden uitgebreid met 5 extra spelers met 1 extra set van 80 kaarten.

Voor €12,50 per extra set kan je het spel uitbreiden via onderstaande knop! 

* Let op! Dit is enkel een set kaarten, dit bevat geen uitleg van het spel en het doosje dat bij het spel hoort.

 

  Vragen of in grote oplage bestellen?

  Heb je vragen over het spel of interesse het spel in grote oplage te bestellen voor bijvoorbeeld meerdere groepen op school/ het kinderdagverblijf? Vul dan onderstaan contactformulier in, dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug met de kloppende formule. 

   Levertijd + verzenden

   Retouren

   Privacy verklaring

   Algemene voorwaarden