fbpx

Het rekenspel ‘De Dansformule’

Hét leukste rekenspel van Nederland, reken daar maar op!

Rekenen is nog nooit zo leuk geweest!

 

Tijdens het schrijven van mijn e-book kwam ik op het geniale idee (al zeg ik het zelf, maar mijn omgeving zegt het ook, dus dan zal het vast waar zijn, haha)  om de rekenvariant van de stopdans zelf uit te geven in de vorm van een spel. En nu is het bijna zover. In september lanceer ik mijn eerste echte kinderspel. En niet zomaar een spel voor plezier, maar een spel waar plezier en groei wordt gecombineerd. Een spel waar dans en rekenen samen komen. Ik geloof er in dat veel kinderen beter leren in beweging. En met dit spel sla je 2 vliegen in één klap want rekenen is nog nooit zo leuk en actief geweest!

Oefenen met optellen, aftrekken, vermenigvuldigen of delen; met dit spel kan je het allemaal!

Zowel te spelen met het gezin als in de klas!

Weet je wat nou zo tof is? Dit is spel is thuis te spelen met het gezin, maar ook op het kinderdagverblijf of in de klas.

Het basisspel bevat genoeg kaarten om met 5 enkele spelers te spelen, maar wil je het met een grote groep kinderen spelen dan kan dit ook! Met set 2 speel je het spel namelijk met maximaal 10 enkele spelers en met set drie speel je met maximaal 15 enkele spelers.

Tip: Wanneer de kinderen in tweetallen spelen wordt dit aantal zelfs verdubbeld en kan je dit spel met maximaal 30 kinderen spelen. Met de hele klas of groep aan de rekendans; jahaaa!

Twijfel je hoeveel kaarten je nodig hebt? Set 1 en 2 zijn uit te breiden! Bestel je later gewoon een extra set kaarten. Héndig!

Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Pre-order

 Het spel wordt in een beperkte oplage gedrukt en ik wil jou als allereerste de kans geven om er nu alvast een te reserveren. Daar maak je mij mega blij mee, want ik wil dolgraag dat alle kinderen in NL dit spel kunnen ervaren, maar daar maak je ook jouw kinderen (zowel op werk als thuis) mega blij mee.

Iedereen die het spel in de pre-order besteld ontvangt ook nog eens gratis een e-book t.w.v. €14,95,- met nog eens 10 ideeën hoe je het spel nog meer kunt inzetten. Zo breidt je het spel uit en kun je met één set kaarten minstens 10 verschillende spelletjes spelen. Hoe tof is dat?! Dit is écht het leukste rekenspel; reken daar maar op! ;). 

Dus wil je als eerste het spel bemachtigen?

Plaats dan een pre-order!*

*Wil je het spel meerdere keren aanschaffen voor op school/het kinderdagverblijf? Scroll door naar onder en neem via het contactformulier contact met mij op! 

  Uitbreiden spel

  Twijfel je met hoeveel spelers je het spel wilt spelen of ben je na het spel erachter gekomen dat je het spel met de hele familie, inclusief neefjes nichtjes, opa’s en oma’s wil spelen? Goed nieuws!! Het basis spel en set 2 zijn beide uit te breiden met kaarten. 

  Het basis spel kan uitgebreid worden met 10 extra spelers met 2x 1 extra set van 80 kaarten.

  Set 2 kan worden uitgebreid met 5 extra spelers met 1 extra set van 80 kaarten.

  Voor €12,50 per extra set kan je het spel uitbreiden via onderstaande knop!

   

   Vragen of in grote oplage bestellen?

   Heb je vragen over het spel of interesse het spel in grote oplage te bestellen voor bijvoorbeeld meerdere groepen op school/ het kinderdagverblijf? Vul dan onderstaan contactformulier in, dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug met de kloppende formule.