Kinderfeestjes

Binnenkort een jarige thuis? Wij zijn dol kinderfeestjes! Maar echt; muziek aan, blije kinderen en een toffe eindvoorstelling voor de ouders op het einde. Enne; voor jou als ouder is dit ook genieten, want je hoeft zeker een uur niets te doen. Relaxen tijdens een kinderfeestje; luxe!

Mogen wij op jullie feestje komen? 

Feest!

Is er binnenkort een jarige bij jullie thuis en wil hij/zij het graag dansend vieren? Dat kan! Het kinderfeestje is een swingende dansworkshop dat gewoon thuis kan plaats vinden. De kinderen leren tijdens de workshop een choreografie aan, afgewisseld met spelletjes. Het laatste kwartier nodigen we alle ouders uit zodat de kinderen aan het einde van het feestje ook daadwerkelijk een optreden hebben en kunnen laten zien wat ze geleerd hebben! Daarnaast krijgen alle kinderen een dansdiploma. Wij houden rekening met de wensen van de jarige. Denk hierbij bijv. aan verschillende thema’s of inbreng van favoriete muziek. Dit wordt een kinderfeestje om nooit te vergeten!

 

Ervaringen

Jennifer heeft een dansworkshop verzorgd voor onze zoon in evenementenlocatie CitySense in Utrecht. De communicatie verloopt heel soepel en prettig. Ze is enthousiast, professioneel en schrikt niet van 10 heen- en weer stuiterende kinderen (respect Jennifer!). Groepssamenstelling: jongens en meisjes. Het optreden aan het einde voor ouders, broertjes en zusjes onder genot van een borreltje was een dikke hit. Kortom, de workshop is zeker een aanrader!

Suk Jin de Wolf

Jennifer verzorgde het kinderfeestje van onze dochter Kaatje (die 7 werd). Een super leuke dans-middag met spelletjes, afwisseling, plezier en een mooi optreden aan t eind. Absolute aanrader!

Marieke Hart

Gisteren het dansfeestje van Fem gevierd met Jennifer bij ons thuis! In zelfgemaakte “gruwelijk eng” dans-shirts van de meiden deden ze een nieuwe choreo op de hit van kinderen voor kinderen, afgewisseld met dansspelletjes tussendoor. Jennifer bracht vol enthousiasme haar passie voor dansen en werken met kinderen aan de meiden door. Op het laatst een spetterend optreden met publiek en hard applaus en Ohja….het welverdiende dans diploma! Top gedaan Jennifer, dank je wel!

Annemiek van Munster

Wat een leuk feestje! Een mooie kerst dans gedaan! Genoten!

Fleur Den Oudsten

Mogelijkheden en kosten

Duur kinderfeestje: 1 tot 2 uur.

Kosten*

Duur Prijs per workshop
1 uur € 120,-
1,5 uur € 150,-
2 uur € 200,-


* Deze kosten zijn exclusief reiskosten (buiten Utrecht) en de eventuele kosten voor het huren van een zaal.

Aanvragen kinderfeestje

Mogen wij op jullie feestje komen? Of wil je graag meer informatie? Vul onderstaand formulier in, dan neem ik contact met je op.

7 + 6 =