Instagram masterclass

Zou jij graag meer uit Instagram halen, maar heb je geen flauw idee hoe of voel je weerstand?

Ik inspireer en motiveer jou graag! 

Vanuit jouw eigen stekkie, gedurende zo’n 90 minuten, geef ik je tientallen tips, trics en inspiratie hoe jij Instagram voor jou kunt laten werken.

Voor €14,95 ex btw dompel ik jou op 22 december 20:00 of 28 december 10:00 onder in de wondere wereld van Instagram, die stiekem niet zo eng is als het lijkt!

 

 

 

 

 

 

Het is tijd om te shinen!

 

Vorige maand heb ik op uitnodiging een workshop Instagram aan een mooie groep dansdocenten.
Dit was zó mega leuk om te doen! Kreeg er onwijs veel energie van en de deelnemers waren super enthousiast. ⁣
Nog toffer: een aantal zijn direct aan de slag gegaan met de tips en trics en diezelfde week verschenen er aangepaste bio’s, reels, toffe highlights en zijn de eerste stappen naar meer zichtbaarheid gezet. Trots!⁣
In deze tijd is het super belangrijk om zichtbaar te zijn, zeker omdat een groot deel van ons leven zich nu online bevindt. Mede door hoe ik Instagram inzet heb ik tijdens de eerste lockdown 100 online video’s verkocht aan nieuwe klanten. ⁣
Dat gun ik andere ook; zichtbaar worden met het moois wat zij doen! Om die reden, en omdat ik zelf er zo van genoot, heb ik besloten deze workshop nogmaals te geven, maar nu niet alleen voor dansdocenten.

Ik vond het een leuke training en ik heb er zeker wat aan gehad. Het meeste wist ik al, maar toch even fijn om wat meer ins en outs mee te krijgen. Door jou heb ik in ieder geval mijn eerst Reel durven plaatsen. Vandaag heb ik de tweede zelfs al geplaatst.

Ondanks dat ik dus niets met dansen doe, vind ik jouw enthousiasme op insta altijd heel fijn en ben ik blij dat ik deze korte instacursus bij jou gevolgd heb!

Els Te Winkel

Goed voor elkaar

Herkenbaar?

Instagram: YES!

Zelf zichtbaar zijn op Instagram: UHM HALLO DREMPEL!

Je ziet anderen shinen op Instagram, de leukste posts voorbij komen en de meest inspirerende filmpjes. Je voelt dat jij dit ook zou willen doen, maar je voelt vooral ook veel blokkades. 

Je ziet anderen moeiteloos dagelijks verschijnen op stories, maar hoort zelf vooral veel stemmetjes waarom je dat niet zou doen/kunnen/durven, terwijl je voelt dat je dat wél wilt.

Je weet ook niet zo goed wat je wel zou delen en wat niet.

En welke functie is het beste voor welke content?

 

 

Wat leer je tijdens deze masterclass:

 

 

– Welke functies Instagram heeft en hoe je deze inzet

– Hoe jij echte verbinding maakt via Instagram

– Wat voor content je kunt delen 

– Tips & tricks om af te rekenen met jouw blokkades om zichtbaar te zijn

– Hoe je nieuwe klanten aantrekt via Instagram

– Hoe je Instagram voor jou en jouw bedrijf kunt laten werken

– Dat het aantal volgers/likes niets zegt over jouw succes op Instagram

Dit mag je verwachten!

 

Je krijgt heel veel waarde voor €14,95 ex BTW.

  • Een masterclass van 90 minuten
  • Deze masterclass wordt gehouden via Zoom, ik houd van echte verbinding en zie graag jouw leuke koppie (camera mag ook uitblijven als je je daar niet prettig bij voelt uiteraard, doe vooral wat goed voelt)
  • Veel interactie! Er is ruimte om jouw vragen te stellen, ik beantwoord ze met liefde!
  • Een persoonlijke cheerleader in de vorm van een roodharig blij ei, dat jou na afloop zal aanmoedigen bij jouw eerste stappen naar meer zichtbaarheid!

Enthousiastelingen

Bedankt voor je interessante masterclass gisteren. Ik heb zo veel geleerd en gehoord gisteren, vooral omdat ik instagram bijna nog niet ken/gebruik. Daar ga ik zeker verandering in brengen. Na jouw enthousiaste presentatie.

Ik zag ook goed hoe je dit programma kan inzetten om jezelf/bedrijf meer op de kaart te zetten. Ik moet nog wel kijken hoe ik het ga inzetten en het bekende ‘wat heb ik te melden’ gevoel te verminderen. Gewoon doen! Fouten maken mag.

Judith van Zwet

Bedankt voor je energie en uitleg over instagram. Ik ben er zeker iets wijzer door geworden maar zal er nu wat tijd in moeten gaat steken om het eigen te maken. Met de aanwijzingen en tips moet ik een heel eind komen en anders weet ik je te vinden :-).

Britt Roemen

Basicsdancestudio Roermond

Vragen?

Twijfel je of deze online masterclass iets voor jou is? Stuur me gericht een bericht, dan kijk ik met je mee!