Binnen blijven en vervelen? Echt niet! Met deze lessen kan uw peuter gewoon lekker blijven dansen, maar dan in de woonkamer!

Voor alle peuters en kleuters heb ik danslessen opgenomen die gewoon in de woonkamer gevolgd kunnen worden, op het moment dat voor jullie het beste uitkomt. Hoe leuk is dat?!

In het filmpje rechts van deze tekst zie je hoe dat eruit ziet.

Leuk, we gaan voor een pakket!

⭐ Nu 3 lessen voor maar 12,50 euro

⭐ Lessen van zo’n 30

⭐ Vanuit je eigen woonkamer

⭐️ Wanneer het jou goed uitkomt

⭐️ 80 kinderen doen al mee

Gegarandeerd super veel plezier 😃!

Leuk, we gaan voor een pakket!

“Vorig jaar, eind mei, heb je onze dochter een geweldig dansfeestje bezorgd. En gister stond ik met haar te dansen op jouw filmpjes. Super leuk, helpt ons ouders de dagen door met de kids!”

Susanne Vlek

Pakketten:

1 Pakket van 3 lessen peuterdans. Gedurende drie lessen gaan we op dansavontuur met een thema. Door herhaling én het toevoegen van nieuwe dansen iedere week leert jouw peuter al dansend. Gedurende drie weken lang iedere week een nieuwe dansles. Tof!

Kosten danspakket: €12,50,-

Leuk, we gaan voor een pakket!

Wie is het gezicht achter De Dansformule?

Jennifer geeft al meer dan 10 jaar dansles en onder de naam De Dansformule heb ik honderden kinderen blij mogen maken met mijn lessen. Ik verzorg ieder week peuter en kleuter danslessen op twee verschillende locaties in Utrecht. Verder dans ik met kinderen op kinderdagverblijven, scholen, festivals en kinderfeestjes.

De tijd van Corona is er een een met extra uitdagingen. Al mijn werkzaamheden kwamen van de een op andere dag te vervallen en daardoor werd ik genoodzaakt verder te denken.

Ik besloot mijn danslessen op te nemen en op die manier toch nog te kunnen doen wat ik het liefste doe: kinderen blij maken met dans. Ik schoof de meubels aan de kant, ging aan de slag met een edit programma en heb binnen drie weken mijn bedrijf van offline omgebouwd naar online.

Het is nog niet perfect en ik heb nog genoeg te leren, maar zoals ik altijd tegen mijn leerlingen zeg: ‘Wat vandaag nog niet lukt, lukt volgende week wel. Blijf oefenen!’