Binnen blijven en vervelen? Echt niet! Met deze lessen kunt uw peuter /kleuter gewoon lekker blijven dansen, maar dan in de woonkamer!

Nu we worden gevraagd sociale contacten zoveel mogelijk te vermijden, de scholen, kinderdagverblijven maar ook sportclubjes en dansscholen gesloten zijn zitten veel kinderen thuis.

Ook ik heb tot mijn grote verdriet mijn eigen lessen moeten cancelen. Ontzettend balen, vooral ook voor de dansers en danseressen voor wie deze lessen het hoogtepunt zijn van de week.

Maar we gaan toch niet bij de pakken neerzitten? Nee joh! Kom ik toch gewoon gezellig bij jullie in de woonkamer dansen! Uh.. wat?? Nee, niet in real life, maar gewoon via het beeldscherm!

Voor alle peuters en kleuters heb ik danslessen opgenomen die gewoon in de woonkamer gevolgd kunnen worden, op het moment dat voor jullie het beste uitkomt. Hoe leuk is dat?!

In het filmpje rechts van deze tekst zie je hoe dat eruit ziet.

⭐ Nu 3 lessen voor maar 12,50 euro

⭐ Lessen van zo’n 30 á 40 minuten

⭐ Vanuit je eigen woonkamer

⭐️ Wanneer het jou goed uitkomt

⭐️ 80 kinderen doen al mee

Gegarandeerd super veel plezier 😃!

“Vorig jaar, eind mei, heb je onze dochter een geweldig dansfeestje bezorgd. En gister stond ik met haar te dansen op jouw filmpjes. Super leuk, helpt ons ouders de dagen door met de kids!”

Susanne Vlek

Peuterdans

Tijdens deze lessen gaat jouw peuter op dansavontuur. Door herhaling én het toevoegen van nieuwe dansen iedere week leert jouw peuter al dansend meer over het thema van de les. Tof!

Kies je voor een losse les of voor een pakket?

Losse les:

Thema; De tuin. In deze les gaan we dansend op avontuur in de tuin. Deze les is ideaal wanneer je nog niet helemaal zeker weet of een online dansles wat is voor jouw peuter. Mocht de les bevallen dan kan je na afloop de andere twee lessen aanschaffen die het pakket compleet maken. Handig!

Kosten voor een losse les: €4,99,-

Ik probeer een les uit!

Pakketten:

1 Pakket van 3 lessen peuterdans. Gedurende drie lessen gaan we op dansavontuur met een thema. Door herhaling én het toevoegen van nieuwe dansen iedere week leert jouw peuter al dansend. Gedurende drie weken lang iedere week een nieuwe dansles. Tof!

Kosten danspakket: €12,50,-

Leuk, we gaan voor een pakket!

Kleuterdans

Tijdens deze lessen maakt jouw kleuter kennis met de stoere dansstijl streetdance. Op een speelse manier wordt een echte choreografie aangeleerd. Natuurlijk eindigen we ook met een tof dansspel! Feest!

Losse les:

De eerste dansles van de reeks, maar dan los. Deze les is ideaal wanneer je nog niet helemaal zeker weet of een online dansles wat is voor jouw kleuter. Mocht de les bevallen en wil jouw kleuter ook de rest van de stoere dans aanleren dan kan je na afloop de andere twee lessen aanschaffen die het pakket compleet maken. Handig!

Kosten voor een losse les: €4,99,-

Ik probeer de kleuterdans les uit!

Pakketten:

1 Pakket van 3 lessen kleuterdans. Gedurende drie lessen leren we een stoere dans aan. Door herhaling én het toevoegen van nieuwe danspassen iedere week leert jouw kleuter een gehele choreografie. Drie weken lang iedere week een nieuwe dansles.

Tip: film de kinderen terwijl ze de dans dansen en stuur het door naar familie als een echt optreden. Gegarandeerd plezier!

Kosten danspakket: €12,50,-

Ja! Wij gaan voor het kleuterdans pakket!

Wie is het gezicht achter De Dansformule?

Jennifer geeft al meer dan 10 jaar dansles en onder de naam De Dansformule heb ik honderden kinderen blij mogen maken met mijn lessen. Ik verzorg ieder week peuter en kleuter danslessen op twee verschillende locaties in Utrecht. Verder dans ik met kinderen op kinderdagverblijven, scholen, festivals en kinderfeestjes.

De tijd van Corona is er een een met extra uitdagingen. Al mijn werkzaamheden kwamen van de een op andere dag te vervallen en daardoor werd ik genoodzaakt verder te denken.

Ik besloot mijn danslessen op te nemen en op die manier toch nog te kunnen doen wat ik het liefste doe: kinderen blij maken met dans. Ik schoof de meubels aan de kant, ging aan de slag met een edit programma en heb binnen drie weken mijn bedrijf van offline omgebouwd naar online.

Het is nog niet perfect en ik heb nog genoeg te leren, maar zoals ik altijd tegen mijn leerlingen zeg: ‘Wat vandaag nog niet lukt, lukt volgende week wel. Blijf oefenen!’