Online kleuterdans

Yes, leuk! Je hebt interesse in de online kleuterdans lessen. Hier vindt je een overzicht van de lessen die op dit moment online staan.

Tijdens deze lessen maakt jouw kleuter kennis met de stoere dansstijl streetdance. Op een speelse manier wordt een echte choreografie aangeleerd. Natuurlijk eindigen we ook met een tof dansspel! Feest!

⭐ Voor kinderen van 4 t/m 6 jaar

⭐ Nu 3 lessen voor maar 12,50 euro

⭐ Lessen van zo’n 30 á 40 minuten

⭐ Vanuit je eigen woonkamer

⭐️ Wanneer het jou goed uitkomt

⭐️ 80 kinderen doen al mee


Gegarandeerd super veel plezier 😃!

Kies je voor een losse les of voor een pakket?

Losse lessen:

De eerste dansles van de reeks, maar dan los. Deze les is ideaal wanneer je nog niet helemaal zeker weet of een online dansles wat is voor jouw kleuter. Mocht de les bevallen en wil jouw kleuter ook de rest van de stoere dans aanleren dan kan je na afloop de andere twee lessen aanschaffen die het pakket compleet maken. Handig!

Kosten voor een losse les: €4,99,-

Leuk, we proberen een les kleuterdans uit!

Pakketten:

1 Pakket van 3 lessen kleuterdans. Gedurende drie lessen leren we een stoere dans aan. Door herhaling én het toevoegen van nieuwe danspassen iedere week leert jouw kleuter een gehele choreografie. Iedere week een nieuwe dansles in de mail.

Tip: film de kinderen terwijl ze de dans dansen en stuur het door naar familie als een echt optreden. Gegarandeerd plezier!

Ja leuk! We gaan voor 3 kleuterdans lessen!

Heb je een vraag of wil je je enthousiasme delen? Stuur een berichtje naar jennifer@dedansformule.nl. Ik ben gek op mail en help je graag.