Online training ‘dansend de dag door’ 

Zou jij in jouw werk als leerkracht of pm’er graag meer dans willen aanbieden op de groep(en), maar kom je niet verder dan de stopdans?

Vanaf 14 september inspireer ik je graag! 

Vanuit jouw eigen stekkie, op jouw eigen tempo, geef ik je tientallen tips, trics en inspiratie hoe jij dans de hele dag door zou kunnen inzetten. 

Voor €99,- krijg jij levenslange inspiratie!

 

Op jouw tempo, vanuit huis!

 

Jaaa! De training die ik normaal aan teams, op locatie, geef komt in een online vorm! En wat heb ik er zin in!

Voor alle leukerds die met kinderen werken en dans willen toevoegen in hun werk maar geen flauw idee hebben hoe, heb ik de online cursus ‘dansend de dag door!’  ontwikkeld. Hier deel ik al mijn tips & trics die ik in de afgelopen 10 jaar als dansdocente met succes heb toegepast!

Je kunt de cursus op jouw eigen tempo volgen, vanuit huis. Lekker ondergedompeld worden met ispiratie, heerlijk toch?

Herkenbaar?

Dans: YES!

Dans toepassen in jouw werk met kinderen: UHM HALLO DREMPEL!

Je kent de stopdans, danst wel eens een dansje met de kinderen, maar meer dan dat is het ook niet echt. Je bent ervan overtuigd dat je ook niet meer kunt aanbieden aangezien je geen beoefende danser bent. Leerdoelen koppelen aan een dansspel lijkt je tof, maar HOE DAN?!

Dans is meer dan beweging. Het verbindt, brengt plezier, stimuleert creativiteit en muzikaliteit en nog véél meer. Je boekt wel eens een workshop van dansdocenten voor de groepen, maar zou het stiekem nog leuker vinden wanneer de leerkrachten of leid(st)ers er ook zelf mee aan de slag zouden kunnen gaan.

Je zou graag meer inspiratie opdoen waarmee je letterlijk dansend de dag door kan gaan met jouw leerlingen/de kinderen op de groep.

Herken jij jezelf in bovenstaande? Werk jij met kinderen, wordt jij zelf mega enthousiast van dans en bewegen maar heb je geen flauw idee hoe je dit toepast in jouw werk? Dan is deze online training wat voor jou!

Na deze cursus:

 

– Draai jij je hand niet meer om lekker te dansen en bewegen met kinderen

– Heb jij een complete muzieklijst met geschikte muziek voor de juiste doelgroepen

– Ken jij minimaal 5 dansjes die mega makkelijk zijn maar vooral altijd een succes zijn!   

(Aangeleerd en bedacht door mij. Mijn toppers die ik nog wekelijks inzet)

– Kan jij dansend een verjaardag vieren i.p.v zittend aan tafel

– Ken jij een heleboel toffe, originele, dansspelletjes

– Kan jij op ieder moment van de dag een passende dans/dansoefening doen met jouw groep

– Heb jij levenslang toegang tot de online omgeving

– Ben jij van de drempelvrees af want die drempel heb je lekker de grond in gedanst. BAM!

Dit mag je verwachten!

 

Je krijgt heel veel waarde voor €127,-.

  • 26 oktober openen de deuren van de online omgeving en kun je op jouw eigen tempo deelnemen.
  • Je wordt ondergedompeld met informatie en inspiratie over hoe je dans gedurende de dag kunt toepassen op jouw werk met kinderen. Je ontvangt praktische tips en voorbeelden waarmee je direct aan de slag kunt.
  • Je houdt levenslang toegang tot de online omgeving
  • Er zijn online live momenten waarin je je vragen kunt stellen.
  • Naast alle modules ontvang je bonussen met extra inspiratie en tips van andere toffe ondernemers die met kinderen en dans werken. Mega waardevol dus!

Vragen?

Twijfel je of deze online cursus iets voor jou is? Stuur me gericht een bericht, dan kijk ik met je mee!

Enthousiastelingen

De peuters hebben genoten van de workshop. Door de materialen die gebruikt werden en het enthousiasme waarop Jennifer de kinderen meeneemt in het verhaal waren ze van begin tot eind geboeid. Fantastisch!

Ingrid Weerda

Peuterleidster , Peuterspeelzaal Small Society de Bilt

De kinderen die bij Mini Stek met de danslessen van Jennifer mee doen vinden dat heel erg leuk. Zodra bekend is dat Jennifer weer komt wordt er heel enthousiast gereageerd. Ze heeft een hele vriendelijke en open uitstraling en begroet alle kinderen heel hartelijk.

Tijdens de les is er een goede balans tussen grenzen aangeven en je eigen grenzen verleggen. Ook is er een mooie balans tussen rust en druk bewegen en ook de muziek is daarop aangepast. Er is ook ruimte om op je eigen manier mee te doen met de dansles. Sommige kinderen willen liever alleen kijken terwijl anderen heel fanatiek mee doen. Alles is goed. Het enthousiasme waarmee Jennifer de lessen geeft is aanstekelijk en kinderen beleven veel plezier met elkaar. Het is een mooie verrijking van ons aanbod op de dagverblijven.

Kirsten Hellema

Leidinggevende, Mini Stek