Werk met mij

Zou jij in jouw werk als leerkracht of pm’er graag meer dans willen aanbieden op de groep(en), maar kom je niet verder dan de stopdans?

Ik inspireer je graag!  Vanuit je eigen stekkie via online trainingen tot live dagen en trainingen aan het hele team. 

Waar mag ik jou mee helpen?

Een aanvraag doen of in contact komen?

Klaar om geïnspireerd te worden? Een vraag waar je graag antwoord op hebt? Of heb je misschien een idee dat je niet op deze pagina hebt zien staan? Neem dan via het contactformulier contact op. Benieuwd wat ik aanbied op qua inspiratie? Scroll dan nog even verder. 

Ik help en inspireer je graag!

 

Dansend de dag door

Training op locatie

 

Dans is meer dan beweging. Het verbindt, brengt plezier, stimuleert creativiteit en muzikaliteit en nog véél meer. Je boekt wel eens een workshop van dansdocenten voor de groepen, maar zou het stiekem nog leuker vinden wanneer de leerkrachten of leid(st)ers er ook zelf mee aan de slag zouden kunnen gaan.

Verjaardagen van kinderen die voortaan dansend worden gevierd, een dansante opening van de dag, toffe dansspelletjes en manieren om al bewegend nieuwe stof of thema’s aan te reiken; dat lijkt je tof!

Herkenbaar? Boek een inspiratie training op jouw locatie en dompel jezelf en jouw medewerkers onder in de mogelijkheden van dans. Na deze training kan het team zelf aan de slag met dans, liggen er 100 ideeën klaar en gaan jullie letterlijk dansend de dag door. Een cadeautje voor de kinderen en het team en een mega toegevoegde waarde voor de locatie!

 

v.a. €447,- 

 

Online cursus ‘dansend de dag door’

 

Jij begrijpt wat dans brengt. Je ziet hoeveel plezier kinderen eraan beleven en snapt dat dat meer is dan alleen het bewegen. Dat je zelfs leerdoelen kunt behalen, dansend. En dat is tof!

Toch kom je niet verder dan de stopdans of de stoelendans en dat vindt je jammer. Je zou graag meer inspiratie opdoen waarmee je letterlijk dansend de dag door kan gaan met jouw leerlingen/de kinderen op de groep.

Herkenbaar? Dan is deze online cursus wat je zoekt. Lekker vanaf je eigen stekkie ondergedompeld worden in inspiratie. Fijn!

*Deze cursus start in september. Op de hoogte gehouden worden? Vul dan het formulier hieronder in, dan ontvang je als eerste alle informatie en de mogelijkheid een ticket te kopen. 

Enthousiastelingen

De peuters hebben genoten van de workshop. Door de materialen die gebruikt werden en het enthousiasme waarop Jennifer de kinderen meeneemt in het verhaal waren ze van begin tot eind geboeid. Fantastisch!

Ingrid Weerda

Peuterleidster , Peuterspeelzaal Small Society de Bilt

De kinderen die bij Mini Stek met de danslessen van Jennifer mee doen vinden dat heel erg leuk. Zodra bekend is dat Jennifer weer komt wordt er heel enthousiast gereageerd. Ze heeft een hele vriendelijke en open uitstraling en begroet alle kinderen heel hartelijk.

Tijdens de les is er een goede balans tussen grenzen aangeven en je eigen grenzen verleggen. Ook is er een mooie balans tussen rust en druk bewegen en ook de muziek is daarop aangepast. Er is ook ruimte om op je eigen manier mee te doen met de dansles. Sommige kinderen willen liever alleen kijken terwijl anderen heel fanatiek mee doen. Alles is goed. Het enthousiasme waarmee Jennifer de lessen geeft is aanstekelijk en kinderen beleven veel plezier met elkaar. Het is een mooie verrijking van ons aanbod op de dagverblijven.

Kirsten Hellema

Leidinggevende, Mini Stek