fbpx

Dansen op school

Dans is meer dan beweging en vooral op scholen kunnen we dat goed laten zien. Ons grootste trots ,’Wees Jezelf’, is een project dat meer is dan dans. Het is hét project waarmee we klassikaal aan de slag gaan met de sociaal emotionele ontwikkeling en mindset van de kinderen in de bovenbouw van de lagere school. De diepte in, dansend en met plezier. Love it!

Maar ook voor dansdagen, pauzelessen, losse workshops en reeksen draaien wij onze hand niet om. Behalve als dat een onderdeel is van de dans natuurlijk ;).

Wanneer mogen we met jouw leerlingen aan de slag?

Dans je mee?

Wees jezelf

Het project voor de bovenbouw dat veel meer is dan dans. Lessen die gaan over persoonlijke ontwikkeling, mindset, eigen keuzes maken en het leren/durven uiten van gevoelens en kwetsbaarheid.

In deze cursus bied ik, door middel van (onder andere) dans, alles aan waar ik als docent zo achter sta. Alles wat ik belangrijk vind om kinderen mee te geven, naast het bewegen. Alles waar in een reguliere les geen ruimte voor is. Alles wat ik had willen leren toen ik jong was.

Deze cursus gaat ervoor zorgen dat de kinderen meer zelfvertrouwen krijgen, snappen wat de kracht van gedachten is, dat zij hun gevoelens leren en durven uiten en dat zij leren kwetsbaar te mogen zijn.Kortom: dat ze zelfbewuster worden.

Dansdagen

Iets te vieren? Juffen/meesterdag of misschien het afscheid van een geliefde collega? Een mooie kerstshow in elkaar zetten?

Met de toppers van De Dansformule leren we alle klassen te gekke dansen aan en bereiden we een eindpresentatie voor. Dé manier om feest te vieren met de gehele school en samen naar iets toe te werken. En wat dacht je van de ouder betrokkenheid die zo een dag vergroot? Want dit willen ook de ouders niet missen!

Vanaf €399,- haal je zo een te gekke dansdag al in huis, eh: school!

Zin in een dansfeestje op jouw school? Vul het contactformulier onderaan deze pagina in, dan gaan we dat regelen. Zin in!

Workshops

Plezier!! Dat is waar deze workshops om draaien. Samen bewegen, lol hebben en ondertussen een te gekke dans aanleren. Yes! Les koppelen aan een thema? Geen probleem! Van kleuters tot aan groep 8; wij zorgen dat de lessen aansluiten op de leeftijd.

O, en wist je trouwens dat er tijdens deze danslessen ook gewerkt wordt aan de muzikaliteit, saamhorigheid, het samenwerken en de motorische en conditionele ontwikkeling? En aan nog véél meer maar dat ontdek je alleen door het te doen. Tof toch? 

Losse workshops zijn te boeken vanaf €75,-

Een reeks van 4 lessen is te boeken vanaf €260,-

Benieuwd hoe je De Dansformule in kunt zetten op jouw school? Neem contact op via onderstaand contactformulier, dan kijken we samen verder.

 

Ervaringen van scholen

Jennifer heeft op onze school met alle groepen verschillende dansen voor de kerstshow ingestudeerd. Ook de leerkrachten hebben een dans aangeleerd gekregen. Met veel energie en geduld heeft Jennifer samen met de hele school een supermooie kerstshow tot uitvoering gebracht.

Onno Haars

Vakleerkracht bewegingsonderwijs , Kindercampus Molenpark

Jennifer verzorgt sinds 2018 de pauzelessen bij ons school. Ik ben zeer enthousiast over onze samenwerking. Jennifer heeft altijd leuke ideeën die ze bedenkt en uitwerkt met de kinderen. Verder hanteert ze met een zeer pedagogische en vreedzame manier de omgang met kinderen. Wij zijn erg blij met haar!.

Jamila Zarraa

Overblijfcoördinator, OBS De Cirkel