Dansworkshops scholen

Hier vindt u meer informatie betreft dansworkshops bij op school.

De Dansformule bied diverse mogelijkheden qua dansworkshops aan op zowel het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs. Hieronder vind u een kleine greep uit de mogelijkheden. Heeft u zelf een creatief idee? Wij helpen u graag bij het uitwerken hiervan!

• Dansworkshops
Maak kennis met een dansstijl en leer een choreografie in de gewenste dansstijl. Denk bijvoorbeeld aan Streetdance/Hiphop, Modern of Jazz. Liever dansen met een thema? Dit kan natuurlijk ook! Neem contact met ons voor de mogelijkheden!

• Dansreeks/ Dansprojecten
Één workshop te weinig? Het is ook mogelijk om meerdere workshops te boeken. Wat dacht u van een dansproject? In meerdere lessen werken we toe naar een mooi eindresultaat. Tijden de projecten is er de mogelijkheid om wat dieper in te gaan op een dansstijl of een thema, maar ook wat dansen voor een kind oplevert.

• Dansdag
Wat is er nu leuker dan een hele dag vullen met dans? En dat dan door hele school? Tijdens een dansdag is dat precies wat er gebeurd! We komen met een heel team docenten naar jullie school en verzorgen de hele dag diverse dansworkshops. Deze dansdag wordt afgesloten met een spetterend optreden. Een programma dat samen met u op maat wordt gemaakt, rekening houdend met uw wensen, het aantal kinderen en natuurlijk uw budget.

Heeft u een vraag of bent u enthousiast geworden?

Wij zijn bereikbaar via 06-53791343