Workshops

Dans = leuk! En naast dat het leuk is zorgt dans ondere andere ook voor verbinding, blije gezichten en plezier.

Wij worden blij van dans, maar nog blijer wanneer we dit met een groep kinderen mogen doen. Op jouw kinderdagverblijf, event of op het feestje van jouw zoon/dochter. Muziek aan, energie sky high en dan lekker genieten. Samen! Wij blij, kinderen blij en jij blij. Hoe fijn is dat?!

Niet aan het toeval overlaten dat we eens samen dansen? Check de mogelijkheden hieronder en boek een workshop. Zin in! 

Wij komen met liefde dansen op jouw…

School

Dans is meer dan beweging en vooral op scholen kunnen we dat goed laten zien. Ons grootste trots ,’Wees Jezelf’, is een project dat meer is dan dans. Het is hét project waarmee we klassikaal aan de slag gaan met de sociaal emotionele ontwikkeling en mindset van de kinderen in de bovenbouw van de lagere school. De diepte in, dansend en met plezier. Love it!

Maar ook voor dansdagen, pauzelessen, losse workshops en reeksen draaien wij onze hand niet om. Behalve als dat een onderdeel is van de dans natuurlijk ;).

Voor meer informatie en prijzen klik je hieronder.

Wanneer mogen we met jouw leerlingen aan de slag?

Kinderopvang

Wist je dat wij naast dansen ook een extra kracht hebben? Wij kunnen namelijk thema’s tot leven laten komen! En dat wil je, want op die manier verwerken de kinderen de informatie nóg beter en wordt het thema iets tastbaars.

Zijn de kinderen te stoer voor een thema? Dan bieden we een streetdance les aan.

Voor meer informatie en prijzen klik je hieronder.

Wanneer mogen we komen dansen?

Kinderfeestje

Binnenkort een jarige thuis? Wij zijn dol kinderfeestjes! Maar echt; muziek aan, blije kinderen en een toffe eindvoorstelling voor de ouders op het einde. Enne; voor jou als ouder is dit ook genieten, want je hoeft zeker een uur niets te doen. Relaxen tijdens een kinderfeestje; luxe!

Voor meer informatie en prijzen klik je hieronder.

Mogen wij op jullie feestje komen? 

Evenement

O, hier worden we zó blij van! Dansen met kinderen op personeelfeesten, foodtruck festivals, sinterklaas of kerstfeestjes. 

Wil je het jongste publiek betrekken op jouw festival/feest en er voor zorgen dat zij net zo blij en met een toffe herinnering naar huis gaan als hun ouders? Regel een dansworkshop voor ze!

Entertainment, plezier, FEEST!

Voor meer informatie en prijzen vul je onderstaand formulier in.

Tot snel!

Zelf een tof idee?

Vul dan onderstaand formulier in, dan kijken we mee naar mogelijkheden. leuk!